Referanser

Vi jobber med bedrifter og mennesker i privat og offentlig virksomhet, og her ser du hva noen av dem synes om å jobbe med oss

"Søren hadde en profesjonell og engasjerende lederstil"

Roald Vestgaard, lege Sonjatun, tidligere leder i Nordnorsk Steinforening og Skogberget Skiferbrudd AS

 

"Særdeles dyktige og hyggelige folk. Anbefales!"

Johnny Kristensen, daglig leder/seniorarkitekkt U2 Arkitekter AS

 

"Vi har et svært godt samarbeide med Næringsutvikling AS. Den åpenbare grunnen er det grundige arbeide som utføres, og ikke minst kompetansen til de som arbeider i selskapet. Vi har samarbeidet om mange forskjellige prosjekter og har alltid vært fornøyd med resultatet. Vi anbefaler ofte andre å ta kontakt med Næringsutvikling AS når det er behov for hjelp. Vi kan trygt gi Næringsutvikling AS våre beste referanser."

Sverre Andersen, daglig leder i Sjøfossen Næringsutvikling AS

 

”Næringsutvikling leder kurs for bedriftsetablerere og bedrifter med stødig hånd. De ansatte er gode pedagoger som det er trivelig å samarbeide med”.

Liv Bollvåg, Team Bodø KF

 

Næringsutvikling AS ved Søren har vært en nyttig samarbeidspartner og ressurs i forbindelse med utvikling av ny strategi for vår bedrift. Deres metoder i forhold til å få igang en god og konstruktiv diskusjon har vært høyt vedsatt i denne prosessen."

Jan Åke Storjord, Adm. dir Galvano Tia AS

 

"FRAM programmet er veldig bra. En mentor går gjennom hele bedriften. River den i småbiter og setter den sammen igjen. Vi har fått veldig mye ut av det. Nå skal vi bruke alt vi har lært, sette høyere mål, og jobbe mot dem."

Lotte Nygård-Forsmo, Laksforsken Turist-Cafe AS, Grane